Skip to main content

Certificaten

IFS

Sinds februari 2016 zijn wij IFS gecertificeerd. Hierdoor zijn wij in staat om de hoge kwaliteitseisen te waarborgen die ons bedrijf, maar ook de afnemer, stelt aan het product.

De ‘IFS-norm’ is een voedselveiligheidsstandaard die ontwikkeld is door handel- en retailorganisaties. De norm is met name gericht op toeleveranciers van retailers in de voedingsmiddelenindustrie en heeft als doel het borgen van de kwaliteit en veiligheid van de voedselketen.

GMP+

GMP+ is een ‘feed’ veiligheidscertificaat waar je als vervoerder aan moet voldoen voor je diervoeding mag vervoeren. Net zoals bij de voedselveiligheid voor ‘food’ zijn er voor ‘feed’ regels aan verbonden, de regelgeving voor transport over de weg is vastgelegd in de GMP+ standaard!

BLT (voorheen J. de Groot transport) is sinds 1999 gecertificeerd en waarborgt daarmee dat het vervoer van (en ingrediënten voor) diervoeders voldoet aan de wettelijke voorschriften en eisen. De producten die wij veelal vervoeren zijn o.a. granen, broodmeel, maisvlokken, maismeel, sojahullen en (snij)mais.