Skip to main content

Over ons

Historie

Beide bedrijven kennen ieder hun eigen historie. Boekel Transport is opgericht in 2003 door Niels Boekel en Edwin Groen met als standplaats Waarland. Niels richtte zich met name op de handel, terwijl Edwin de transporttak op zich nam. Doordat ieder de volledige aandacht had voor zijn eigen gedeelte, konden beide bedrijven groeien.

Leegwater Transport is een transportbedrijf uit ’t Veld, opgericht in 1929, dat al generaties lang door de familie wordt geleid. Broers Paul en Willem Leegwater namen het bedrijf begin jaren tachtig over van hun vader. Door het overlijden van Willem in 2004, kwam Paul er alleen voor te staan. Niels, Edwin en Paul besloten de krachten te bundelen, samen met de zoons van Willem; Mike en Niels Leegwater. In 2013 fuseerden de bedrijven en veranderde de naam in de huidige naam: Boekel Leegwater Transport. Vanaf dit moment kreeg de nieuwe BV vijf eigenaren: Niels Boekel, Edwin Groen, Paul Leegwater, Mike Leegwater en Niels Leegwater. Paul geniet inmiddels van zijn pensioen.

Over A.N Boekel Handel B.V.

A.N. Boekel BV is dé specialist in verse groente en fruit. Wij bedienen onze klanten van seed to supermarket. Met eigen teelt, een groot netwerk van aangesloten telers, eigen verwerkingsfaciliteiten en ons eigen transportbedrijf staan wij voor kwaliteit, service en snelheid. Begonnen als teeltbedrijf van kool en aardappelen, is Boekel inmiddels uitgegroeid tot een moderne versleverancier van groente en fruit. Met onze hypermoderne faciliteiten en toepassingen kunnen we aan alle eisen van onze klanten voldoen. Het in-en verkoopteam van A.N.Boekel Handel B.V. en de transportafdeling van Boekel Leegwater Transport zitten samen onder 1 dak wat de voordelen heeft dat de communicatie uitstekend is, de mogelijkheden oneindig zijn en de kosten geminimaliseerd blijven. Door een flexibel denkvermogen en een stukje, of meerdere stukjes, eigenwijsheid weten de planners elke dag weer de producten zo efficiënt mogelijk van A naar B te vervoeren. Voor meer informatie over A.N. Boekel Handel B.V. kunt u een kijkje nemen op de site van A.N. Boekel Handel B.V.

Vacatures

Momenteel hebben wij geen vacatures, maar het is altijd mogelijk een open sollicitatie te sturen naar: [email protected]

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.