Historie

Beide bedrijven kennen ieder hun eigen historie. Boekel Transport is opgericht in 2003 door Niels Boekel en Edwin Groen met als standplaats Waarland. Niels richtte zich met name op de handel, terwijl Edwin de transporttak op zich nam. Doordat ieder de volledige aandacht had voor zijn eigen gedeelte, konden beide bedrijven groeien.

Leegwater Transport is een transportbedrijf uit ’t Veld, opgericht in 1929, dat al generaties lang door de familie wordt geleid. Broers Paul en Willem Leegwater namen het bedrijf begin jaren tachtig over van hun vader. Door het overlijden van Willem in 2004, kwam Paul er alleen voor te staan. Niels, Edwin en Paul besloten de krachten te bundelen, samen met de zoons van Willem; Mike en Niels Leegwater. In 2013 fuseerden de bedrijven en veranderde de naam in de huidige naam: Boekel Leegwater Transport. Vanaf dit moment kreeg de nieuwe BV vijf eigenaren: Niels Boekel, Edwin Groen, Paul Leegwater, Mike Leegwater en Niels Leegwater. Paul geniet inmiddels van zijn pensioen.

Over Boekel Leegwater Transport

Naast ons handelsbedrijf A.N. Boekel Handel B.V. beschikken wij ook over een eigen transportbedrijf, onder de naam Boekel Transport B.V. Sinds januari 2013 zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Leegwater Transport B.V. uit ’t Veld. Door deze samenwerking zijn wij in de mogelijkheid gekomen ons breder in te zetten, en kunnen wij efficiënter producten van A naar B vervoeren. Deze dienstverlening in combinatie met de geconditioneerde opslagruimte stelt de onderneming in staat om producten direct dezelfde dag nog bij de klant af te leveren. Neem gerust eens contact op, om te horen wat de mogelijkheden zijn.

Vacatures

Momenteel hebben wij geen vacatures, maar het is altijd mogelijk een open sollicitatie te sturen naar: [email protected]