Gekoeld transport binnen Nederland

Dagelijks starten de vrachtauto’s met het verzamelen van de pallets die direct bij telers en veilingen worden geladen. Vervolgens komt alles naar onze loods, waar de pallets in (gekoelde) opslag gaan of via crossdocking direct weer op route in de juiste vrachtauto’s verladen worden. Pallets die in opslag gaan zijn meestal bestemd voor de export, en worden later op de dag verladen.

Onze binnenlandse routes hebben veelal als bestemming Aalsmeer, het Westland, Barendrecht, Ridderkerk, Eindhoven en Venlo, met mogelijke tussenadressen die op route liggen. Wanneer de pallets zijn afgeleverd, worden er vanaf diverse plaatsen in Nederland weer nieuwe verse producten meegenomen naar de thuisbasis van BLT in Oudkarspel. Deze pallets gaan dan weer in de opslag of er staan export auto’s klaar waardoor het product direct door gaat op transport.

Gekoeld transport naar Scandinavië

BLT heeft een vaste lijndienst naar Scandinavië toe. Dagelijks vertrekken de vrachtauto’s vanaf Oudkarspel, om de pallets binnen 24 uur uit te leveren op de desgewenste bestemming in Denemarken of Zuid- Zweden. Verdere bestemmingen zijn uiteraard ook mogelijk, alleen deze hebben een langere transittijd.

Adressen in Noord Duitsland die op route liggen worden ook dagelijks geleverd met de vrachtauto’s die op weg zijn naar Scandinavië. Dit zijn adressen rond Bremen, Hamburg, Lubeck en Neumünster.

Om dit voor u te realiseren worden de pallets door heel Nederland en België dagelijks verzameld, om uiteindelijk via crossdocking in Oudkarspel weer op de juiste route te worden verladen. Hierbij uiteraard rekening houdend met de door u gewenste temperatuur en levertijd.

Gekoeld transport naar Tsjechië – Slowakije

BLT heeft naast de dagelijks vertrekkende vrachtauto’s naar Scandinavië, nog een tweede lijndienst naar Tsjechië – Slowakije. Ook voor deze routes worden de pallets door heel Nederland en Belgie dagelijks verzameld.

Op aanvraag is het ook hier mogelijk om adressen in Duitsland te leveren die op route liggen. Dit gebeurt uiteraard in overleg om iedereen de juiste lostijden te kunnen garanderen.

Wij staan in nauw contact met onze twee filialen in Tsjechië en Slowakije, zodat wij altijd snel kunnen schakelen indien dit nodig is.

Gekoeld transport naar Duitsland, Engeland en Frankrijk

Naast de vaste lijndiensten naar Scandinavië en Tsjechië – Slowakije, is BLT ook in staat om gekoeld transport voor u te verzorgen naar Duitsland, Engeland en Frankrijk. Hier lopen binnen ons bedrijf geen vaste lijndiensten, hierdoor wijkt het verkoop hiervan af van de vaste lijndiensten.

Transport naar Duitsland, Engeland & Frankrijk gebeurt in goed overleg met de klanten om de juiste uitlevertijden te hanteren, met de juiste temperaturen tijdens transport.

Transport naar Engeland gebeurt vooral met gekoelde walking-floor trailers. Uiteraard is dit ook mogelijk voor andere bestemmingen binnen Europa.