A.N. Boekel Handel B.V.

A.N. Boekel Handel B.V. is een handelsonderneming gespecialiseerd in import en export van o.a. uien, aardappelen en vollegrondsgroenten. Ons bedrijf is gevestigd in Oudkarspel, het centrum van het Noord-Hollands tuinbouwgebied. In meer dan 40 jaar is A.N. Boekel Handel B.V. uitgegroeid van teeltbedrijf tot handelsbedrijf in de breedste zin van het woord. Door uitstekend contact te onderhouden met regionale telers kunnen wij een breed assortiment van kwaliteitsproducten aanbieden. Kwaliteitsproducten kunnen door ons geleverd worden in verschillende verpakkingen, met het merk Summum als eigen kwaliteitsmerk.

Met onze eigen voertuigen kunnen wij alle producten naar ons magazijn rijden, waardoor wij in staat zijn om mixvrachten te leveren waar u maar wilt. Voor u als klant, maar ook voor ons, is dit de beste manier van zaken doen, want op deze manier kunnen we altijd de kwaliteit van de producten controleren. Kwaliteit staat bij ons bedrijf zeer hoog in het vaandel. Onze mensen zijn dan ook continu bezig om er voor te zorgen dat er producten van hoogwaardige kwaliteit geleverd worden. We hebben ook zeer nauwe contacten met kwekers in heel Nederland en zijn daardoor in staat om elke dag grote hoeveelheden van de hoogste kwaliteit te laden en te leveren, waar u wilt.

Doordat we ons eigen transportbedrijf hebben, zijn wij in staat om producten te leveren in heel Europa, tegen scherpe prijzen. Er is een dagelijks (groupage) vervoer van Nederland naar Denemarken, Tsjechië, Slowakije en Hongarije. Het is dus mogelijk om de goederen aan u te leveren op elk moment van de week.

Voor meer informatie over de producten of ons bedrijf kunt u ten alle tijden contact opnemen met één van onze inkopers/verkopers.

Bezoek de website van A.N. Boekel Handel >